HELLPASS ”Gates of War” – Album Release Show w/ Sebia & Exile in Utopia | 07.04.2023 @ An Club!
clubs/bars/Djs | AN Club | Σολωμού 13, Αθήνα |

Επισκόπηση Γεγονότος

AN Club

Οι HELLPASS κατεβαίνουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό heavy metal live!
Το συγκρότημα με έδρα την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει ζωντανά το debut album τους με τίτλο ‘Gates of War’ και μας προσκαλεί για ένα ανελέητο headbacking με γνήσιο heavy και thrash metal, γιορτάζοντας μαζί την κυκλοφορία του!

Η συναυλιακή βραδιά στο An, γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή με την εμφάνιση των εκρηκτικών Sebia και Exile in Utopia!

Πόρτες : 20:00
Pre-Sale Ticket: 8€ – Door: 10€HELLPASS
Οι Hellpass είναι ένα Thrash & Heavy Metal συγκρότημα, με βάση την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2022 από τα βασικά μέλη (Βασίλης Υάκινθος στα φωνητικά, Άγγελος Μουρατίδης στις κιθάρες, Αλέξανδρος Κολιούσιος στα κρουστά, Νίκος Παρασκευόπουλος στο μπάσο).
Ο ήχος των HellPass αποτελεί μια μίξη επιρροών με heavy metal, doom, αλλά και thrash metal στοιχεία . Μελωδίες της lead κιθάρας αλλά και των φωνητικών βρίσκουν τις ρίζες τους στην Viking & Nordic Folklore.
 
Τα μέλη του συγκροτήματος ‘HellPass’ έχουν μακρά εμπειρία on stage, καθώς συμμετείχαν σε διάφορα συγκροτήματα του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού όπως Snakebones, Checkmate, Blue Gin, Blue Mist, Pandora’s Prophecy, Broken Roles, The RnR Project Vienna και σε διάφορα μουσικά είδη όπως Heavy Metal, Thrash Metal, Doom, Hard Rock, Rock N’ Roll, Blues Rock, Stoner Rock, Punk Rock.
 
Στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2023 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, ονόματι ‘Gates of War 2023’, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ετων και αναφέρεται στην παγκόσμια κρίση που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Η μουσική παραγωγή και επιμέλεια πραγματοποιήθηκε από την Render Productions και τον sound engineer, κ. Παλαπέλα Ηλία. Τα Music Videos που έχουν δημοσιευθεί και αναμένεται να δημοσιεύονται κάθε μήνα, αποτελούν μια συμπαραγωγή των εταιρειών ‘Ηχόχρωμα’ Productions, Television Productions και ImageNation Studios.
 
Για την προώθηση του υλικού των HellPass ακολούθησε φωτογράφιση στο ideato Studios με την Alexander Goulas Photography Α.Ε.
Η προώθηση του δίσκου των HellPass ακολούθησε σε Reviews σε διάφορα Rock Magazines and ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως το RockWay Magazine, Rock Attitude Magazine, The Brett Scarrot Show, Metal Attack Magazine, Metal Music Across the World, 93.7fm και κάποιους σταθμούς, αλλά και κανάλια streaming στο youtube και twitch στις ΗΠΑ, Ελλάδα, Ρουμανία και Ισπανία.
 
Το merchandize των HellPass σε πρώτο στάδιο θα κυκλοφορήσει σε t-shirts, σε e-shopping πλατφόρμες για pre-order sales από την 1/6/2023.
Οι Hellpass έχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή νέου υλικού για τον δεύτερο δίσκο τους που αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη του 2023 και να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2024.
 
Music Video Links:
Oath to the Metal Gods (2022) | https://youtu.be/iKqjPXxMHRY
Futura (2023) | https://youtu.be/utlvVsp7dts
 
SEBIA
Οι Sebia είναι ένα Hard Rock / Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από τους Νίκο Γαβαλά, Κωνσταντίνο Κυρίτση και Λεωνίδα Περιφάνη. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους, οι Sebia είναι στα σκαριά για το Debut album τους το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.
 
Οι επιρροές ποικίλουν μιας και η πενταμελής μπάντα έχει τελείως διαφορετικά ακούσματα αλλά δείχνει με τον τρόπο της να παντρεύει στυλ και να προσπαθεί να δημιουργήσει μέσω της μίξης των ειδών.
 
Μέσω του ονόματος του group, έχουν δημιουργήσει μία ολόκληρη μυθολογία που στοιχεία της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα κομμάτια τους.
 
Τα μέλη της μπάντας:
Νίκος Γαβαλάς – Bass (Backing Vocals)
Παύλος Κουναλάκης – Drums
Λεωνίδας Περιφάνης – Vocals
Κωνσταντίνος Κυρίτσης – Lead Guitar
Μάριος Θεοδώρου – Rhythm Guitar
 
 
 
EXILE IN UTOPIA
Οι Exile in Utopia είναι ένα πενταμελές αθηναϊκό metal συγκρότημα. Ιδρύθηκε το 2017 και απέκτησε την σημερινή του μορφή το 2019, όταν ξεκίνησαν να γράφονται τα πρώτα original κομμάτια. Πλέον, βρίσκονται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του debut full-length δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, συνεχίζοντας όμως αδιάκοπα τις εμφανίσεις τους στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.
 

AN Club

Διοργάνωση AN Club

 

Πληροφορίες

  • Από : 07-04-2023   20:00
  • Μέχρι : 07-04-2023 
  • Τοποθεσία: Σολωμού 13, Αθήνα

    AN Club.

Σελίδες γεγονότος

Κοινοποιήστε το event

Διαφήμιση