Absolute DAVID BOWIE – All Legends festival
Συναυλίες | WE PRODUCTION ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ | CITY GARDEN - Γαλάτσι, Αττική |

Επισκόπηση Γεγονότος

WE PRODUCTION ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

City Garden ALL LEGENDS FESTIVAL by Christmas Theater

Absolute BOWIE

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ CITY GARDEN FESTIVAL

Στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Γαλατσίου

 

«There’s a starman waiting in the sky..»

Ζήστε μια βραδιά αφιερωμένη στον θρύλο της μουσικής David Bowie!

 

Ήρθε η ώρα να περάσουμε τα σύνορα και να βρεθούμε στο West End του Λονδίνου. Εκεί τα τραγούδια ζωντανεύουν τους θρύλους της μουσικής!

Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη, ένα θρυλικό musical tribute μας περιμένει στην σκηνή του City Garden Festival, για να μας μεταφέρει στις εποχές που γέννησαν τις αξέχαστες φωνές που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε!

Στις 22 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε τον θρυλικό David Bowie!

Το βραβευμένο musical tribute «Absolute BOWIE» έκανε πρεμιέρα στο West End πριν 13 χρόνια και από τότε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 40 χώρες και έχει μαγέψει χιλιάδες θεατές. Είναι ένα μοναδικό αφιέρωμα στην πορεία του μοναδικού σταρ της μουσικής Ντέιβιντ Μπόουι.

Η παράσταση παρουσιάζει μέσα από τραγούδια και προβολές, την ιστορία του Ντέιβιντ Μπόουι σε ένα εκρηκτικό show με εντυπωσιακά κοστούμια που μας μεταφέρουν σε όλες τις μουσικές στιγμές της μακρόχρονης πορείας του. Η εξελισσόμενη εικόνα του David Bowie έχει γοητεύσει τους θαυμαστές του από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Για πρώτη φορά το Absolute Bowie θα μεταφέρει το κοινό σε ένα ταξίδι που παρουσιάζει όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα που ποτίστηκαν με μια υπέροχη μουσική. Αυτή η μοναδική συναυλία παρουσιάζεται από ένα συγκρότημα πέντε ηθοποιών και μουσικών παγκόσμιας κλάσης και διαθέτει τις περισσότερες αλλαγές κοστουμιών από οποιαδήποτε άλλη παράσταση. Ένα μοναδικό show αφιερωμένο στο θαυμαστό μουσικό έργο που άφησε πίσω του ο Bowie.

Το NME το χαρακτήρισε “Ένα υπέροχο show για τον Bowie” και η Sunday Mail συμβουλεύει: “Ένα musical tribute που δεν πρέπει να χάσετε”.

Θα ακούσετε όλες οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Starman ενώ οι εκπληκτικοί μουσικοί της παράστασης παρουσιάζουν τραγούδια από τα άλμπουμ David Bowie, Ziggy Stardust & The Spiders From Mars, Heroes, Aladdin Sane, Hunky Dory, Let’s Dance και Young American μέχρι τις επιτυχίες των μετέπειτα άλμπουμ.

Μερικά από τα τραγούδια που ακούγονται είναι:  “Space Oddity”, “Lady Grinning Soul”, “Let’s Dance”, “Starman”, “The Man Who Sold the World”, “Ashes to Ashes”, «Wild is the Wind”κ.α.

Ο ηθοποιός και μουσικός  John O’Neill ως David Bowie μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς του μας παρασύρει σε μια πραγματική γιορτή της μουσικής ενός σπουδαίου καλλιτέχνη.

Ζήστε μια βραδιά με έναν θρύλο, ένα show που παρουσιάζει όλες τις μουσικές στιγμές του “Starman” David Bowie! Αγοράστε τα εισιτήρια σας και ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο ενός σπουδαίου μουσικού, γιατί όπως λέει και ο ίδιος στο Space Oddity: “Far above the Moon Planet Earth is blue And there’s nothing I can do..”

Ζήστε συνολικά 4 μοναδικά musical Tributes που μας θυμίζουν τις εποχές που γέννησαν τους θρύλους της μουσικής.

Ανακαλύψτε το νέο φεστιβάλ της πόλης CITY GARDEN ALL LEGENDS FESTIVAL στο ct.gr

CITY GARDEN ALL LEGENDS FESTIVAL

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Absolute BOWIE

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα ΓαλατσίουΛΒεΐκου 137, Γαλάτσιτηλ. 211 7701700

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

VIP: 45 ΕΥΡΩ

Α ΖΩΝΗ: 35 ΕΥΡΩ

Β ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ

Γ ΖΩΝΗ: 25 ΕΥΡΩ

Γ ΖΩΝΗ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – AMEA : 18 ΕΥΡΩ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, VIVA.GRCT.GR

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες του City Garden Festival δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών.

WE PRODUCTION ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Διοργάνωση WE PRODUCTION ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

WE PRODUCTION ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Διεύθυνση Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 118Α Πόλη ΑΘΗΝΑ T.K. 11526 Τηλέφωνο 211 7701 700 Email info@christmastheater.gr ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΦΜ 800460172 Εκδηλώσεις Absolute DAVID BOWIE - All Legends festival - CITY GARDEN
 

Πληροφορίες

  • Από : 22-09-2021   21:00
  • Μέχρι : 22-09-2021 
  • Τοποθεσία: CITY GARDEN - Γαλάτσι, Αττική

    CITY GARDEN - Γαλάτσι, Αττική.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL