ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
Συναυλίες | ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε | ΤΟ ΑΛΣΟΣ - Κυψέλη, Αττική |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

“Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ…ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ!” 

Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και για μία μόνο μεγάλη συναυλία,  ο Φοίβος Δεληβοριάς ξανασυναντιέται επιτέλους με τα τραγούδια του!

Στο χώρο του «Άλσους» που ως «Tαρατσάρχης» φιλοξένησε τόσους φίλους και συναδέλφους τα τελευταία δύο καλοκαίρια, επιλέγει να φιλοξενήσει για μια βραδιά τον εαυτό του – ή μάλλον τους εαυτούς του, όπως αυτοί ξεδιπλώθηκαν μέσα απ’ την μικρή προσωπική του ιστορία.

Ο Φοίβος λοιπόν της «Παρέλασης» συναντιέται με εκείνον του «Χάλια», εκείνος του «Καθρέφτη» με εκείνον του «Αόρατου ανθρώπου» και η «Καλλιθέα» δίνει τη σκυτάλη στον καινούργιο του δίσκο «Μόνο ψέματα», που θα κυκλοφορήσει επιτέλους το χειμώνα και από τον οποίο  στη συναυλία του «Άλσους» θα δοθεί μια έντονη πρόγευση.

Ενάμιση χρόνο μετά τις τελευταίες προσωπικές του εμφανίσεις στο «Κύτταρο», ο τραγουδοποιός ξαναπιάνει το νήμα της δικής του αφήγησης, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αδιαίρετη μπάντα του: τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Κώστα Παντέλη στην κιθάρα και τον Yoel Soto στο μπάσο.

Με τη Νεφέλη Φασούλη και τον «Κόσμο» της να προσθέτει ήχους και γρίφους στους δ

ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε

Διοργάνωση ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε

ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε Διεύθυνση ΚΤΗΡΙΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Πόλη ΑθΗΝΑ T.K. - Τηλέφωνο 2108227471-210883148 Email info.toalsos@gmail.com ΔΟΥ Δ ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΜ 801050377 Εκδηλώσεις ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ - ΤΟ ΑΛΣΟΣ
 

Πληροφορίες

  • Από : 22-09-2021   21:00
  • Μέχρι : 22-09-2021 
  • Τοποθεσία: ΤΟ ΑΛΣΟΣ - Κυψέλη, Αττική

    ΤΟ ΑΛΣΟΣ - Κυψέλη, Αττική.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL