ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ Live στο Κύτταρο!
clubs/bars/Djs | KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ και Συνθετικοί Synthetiki | ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΑ |

Επισκόπηση Γεγονότος

KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ και Συνθετικοί Synthetiki

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 > ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ Live!
Οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρας μας, από τα πρώτα δύσκολα χρόνια και την διάλυση του γκρουπ στα 90s, έως το επικό reunion κατόπιν της αναγνώρισης και της απαίτησης του σύγχρονου κοινού (!!), ήταν και παραμένουν, πρωτότυποι, αδιαπραγμάτευτοι και αληθινοί.
Ο Αποστόλης και ο Διονύσης Αυγερινός, έρχονται στο Κύτταρο, στις 29 του Σεπτέμβρη, με τις ιδιαίτερες μελωδίες τους και τους αυθεντικούς τους στίχους στη φαρέτρα, για να επιβεβαιώσουν τις ..φήμες, των μοναδικών και αξέχαστων ζωντανών εμφανίσεων τους..!!
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ:
Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν από τους Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) κ’τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP “ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ”. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τέσσερα άλμπουμ. Σε όλα τα άλμπουμ υπάρχει η πρωτότυπη ηλεκτρονική, χορευτική (συνήθως) μουσική τους, που αποδείχθηκε με το πέρασμα των χρόνων η διαχρονικότητα της. Το κοινό τους προέρχεται από ακροατές όλων των ειδών της σύγχρονής μουσικής. Η σκηνική τους παρουσία στις συναυλίες, έχει κίνηση, ενέργεια και θεατρικότητα. Οι συναυλίες τους έχουν κάτι το αξεπέραστο. Οι στίχοι τους αναφέρονται σε θέματα που απασχολούν αληθινά τους ανθρώπους και ταυτόχρονα με τον ποιητικό χαρακτήρα τους δίνουν διεξόδους.
INFO:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ Live
ΚΥΤΤΑΡΟ: ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
τ.κ 10439 www.kyttarolive.gr
ΠΟΡΤΕΣ: 21.30 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: VIVA.GR & Viva Spots
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 8224134 – 697 764 1373 & info@kyttarolive.gr

KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ και Συνθετικοί Synthetiki

Διοργάνωση KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ και Συνθετικοί Synthetiki

 

Πληροφορίες

  • Από : 29-09-2023   21:30
  • Μέχρι : 29-09-2023 
  • Τοποθεσία: ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΑ

    KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ.

Σελίδες γεγονότος

Κοινοποιήστε το event

Διαφήμιση