ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ- ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
Συναυλίες | ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ | Γήπεδο Φώτης Κοσμάς - Αλεξανδρούπολη |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλα βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».

Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες.

Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι κι αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη.

Live your life

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Διοργάνωση ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ Διεύθυνση ΓΡΕΒΕΝΑ Πόλη ΓΡΕΒΕΝΑ T.K. - Τηλέφωνο 2310533533 Email fotislazos@yahoo.com ΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΦΜ 074448743 Εκδηλώσεις ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ- ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ | Αλεξ/πολη - Γήπεδο Φώτης Κοσμάς
 

Πληροφορίες

  • Από : 02-08-2021   21:00
  • Μέχρι : 02-08-2021 
  • Τοποθεσία: Γήπεδο Φώτης Κοσμάς - Αλεξανδρούπολη

    Γήπεδο Φώτης Κοσμάς - Αλεξανδρούπολη.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL