ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ full band
Συναυλίες | ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ | Gazarte Roof Stage - Γκάζι, Αττική |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

Mετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνιση του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, ξεκινούν τις φθινοπωρινές τους συναυλίες από το Gazarte Roof Stage, για όλα τα Σάββατα του Οκτώβρη!

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί νέο υλικό, από τον επερχόμενο δίσκο του, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.

Κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου από τις 2 έως και τις 30 Οκτωβρίου

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

Διοργάνωση ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ Διεύθυνση ΒΟΥΤΑΔΩΝ Πόλη ΑΘΗΝΑ T.K. 11854 Τηλέφωνο 2103450277 Email info@gazarte.gr ΔΟΥ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΜ EL801248656 Εκδηλώσεις ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ FULL BAND - Gazarte Roof Stage
 

Πληροφορίες

  • Από : 02-10-2021   21:30
  • Μέχρι : 30-10-2021 
  • Τοποθεσία: Gazarte Roof Stage - Γκάζι, Αττική

    Gazarte Roof Stage - Γκάζι, Αττική.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL