Ο Μίλτος Πασχαλίδης Ζωντανά στο City Garden Festival
Συναυλίες | | City Garden (Christmas Theater) |

Επισκόπηση Γεγονότος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης Ζωντανά στο City Garden Festival

9 Σεπτεμβρίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2021
City Garden (Christmas Theater), Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, Αθήνα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει για μία ακόμη εμφάνιση στο City Garden Festival την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, με τις μελωδικές ταξιδιάρικες συναυλίες του.

‘‘Και τα τραγούδια που έλεγα, όπου πολύ σ’ αρέσαν…’’

Σε κάθε ζωντανή εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη δε λείπουν οι αυτοσχεδιασμοί, οι εκπλήξεις, ο αυθορμητισμός! Το μουσικό του ρεπερτόριο είναι πλούσιο τόσο μέσα από τη προσωπική του δισκογραφία, αλλά και με τις σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες πάντα χαρακτηρίζονται από μελωδική διάθεση και επικοινωνιακή αμεσότητα.

Κάθε σταθμός της ως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες, επανέρχεται στο CΤ Garden Festival- μετά τις τρεις sold out συναυλίες του Ιουλίου, με τη διάθεση να μάς θυμίσει μεγάλες προσωπικότητες του σύγχρονου τραγουδιού που τον σημάδεψαν αλλά κι όλα τα δικά του που αγαπάμε να τραγουδάμε μαζί του.

Στον Μίλτο Πασχαλίδη, περισσεύει η ροκ διάθεση: την τέχνη του ως τραγουδοποιού, υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, η ολοκληρωμένη φωνή του.

Ας απολαύσουμε αυτά τα μουσικά ραντεβού μαζί του, γεμάτα τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος, αλλά και με αποσπάσματα από το έπος «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, από τα αριστουργήματα της Αναγέννησης σε πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Όπως πάντα όταν ο Μίλτος επιστρέφει, κάθε μουσική του βραδιά, είναι μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Ο Μίλτος είναι ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 26χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται με πολλή διάθεση, έτοιμος να μας χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές

Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη να ξανασυναντηθούμε μετά από έναν σχεδόν χρόνο αναγκαστικής απουσίας αποτελούν εγγυήσεις για να τραγουδήσουμε και πάλι τα αγαπημένα τραγούδια του Μίλτου αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.

Μαζί του οι μουσικοί:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά
Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο
Γιάννης Μπελώνης – πιάνο, ακορντεόν
Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο
Πασχάλης Κολέντσης, Ηχοληψία
Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί
Διεύθυνση Παραγωγή:Σταμάτης Στεβής, StrayMusic

Χρήσιμες πληροφορίες:

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες του City Garden Festival δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

Πε 9/09
21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

City Garden (Christmas Theater)
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου,
Λ.Βεϊκου 137, Αθήνα
τηλ.2117701700

Συναυλία: Μίλτος Πασχαλίδης
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00

Εισιτήρια:
Τιμές Εισιτηρίων:
Vip: 25 Ευρώ
Α Ζώνη: 20 Ευρώ
Β Ζώνη: 15 Ευρώ
Φοιτητικό – ΑμεΑ: 10 Ευρώ (μόνο Με Τηλεφωνική Κράτηση Στο 211 7701700)
Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, Www.viva.gr & Www.ct.gr

Διοργάνωση

 

Πληροφορίες

  • Από : 27-09-2021   21:00
  • Μέχρι : 27-09-2021 
  • Τοποθεσία: City Garden (Christmas Theater)

    City Garden (Christmas Theater) - Γαλάτσι, Αττικη.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL