Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου!
Συναυλίες | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 115 21 Αθήνα |

Επισκόπηση Γεγονότος

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνον εκείνος ξέρει τόσο καλά! Με ένα πάρτι, μια γιορτή χαράς, συγκίνησης, χορού και τραγουδιού. Όλοι μαζί στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας. Ξάπλα στο γρασίδι, όρθιοι αγκαλιά, καλοκαίρι στην καρδιά.

 

Το πρώτο πολυαναμενόμενο πάρτι του θα γίνει σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, εκεί που για τρεις συνεχόμενες χρονιές έκανε απανωτές sold out εμφανίσεις που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τις επιτυχημένες από κάθε άποψη καλοκαιρινές συναυλίες, στον Κήπο του Μεγάρου! Εκεί που όλοι μας χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γίναμε ένα, νιώσαμε παιδιά και γεμίσαμε τη ψυχή μας χαρά και ενέργεια!

Επιστρέφει λοιπόν την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον κήπο, για να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι!

Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «Ξεχασμένη Ενηλικίωση» αλλά και το νέο του album, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, επιστρέφει στον Κήπο στο Μέγαρο Μουσικής  να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής  γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Συμπαραγωγή: MINOS EMI/UNIVERSAL – ΟΜΜΑ
Χορηγός εκδηλώσεων στον Κήπο
Motor Oil

Κλείστε θέση 
https://www.megaron.gr/…/o-kostis-marabegias-ston-kipo…/

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Διοργάνωση Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 

Πληροφορίες

  • Από : 16-06-2023   21:00
  • Μέχρι : 16-06-2023 
  • Τοποθεσία: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 115 21 Αθήνα

    Κήπος του Μεγάρου.

Σελίδες γεγονότος

Κοινοποιήστε το event

Διαφήμιση