Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα Μουδανιά
Συναυλίες | ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ | Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών - Μουδανιά |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

Χαλκιδική

 

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο  Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών στην Χαλκιδική. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Παρασκευή 6 Αυγούστου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.

Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

*Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

*Επιτρέπεται η αγορά σε group  των 1, 2, 3 και 4 ατόμων

*Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο την ημέρα της συναυλίας.

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες/θεατρικές παραστάσεις δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων και υγειονομικών κανόνων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών/παραστάσεων.

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Διοργάνωση ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ Διεύθυνση ΓΡΕΒΕΝΑ Πόλη ΓΡΕΒΕΝΑ T.K. - Τηλέφωνο 2310533533 Email fotislazos@yahoo.com ΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΦΜ 074448743 Εκδηλώσεις Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα Μουδανιά - Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
 

Πληροφορίες

  • Από : 06-08-2021   21:00
  • Μέχρι : 06-08-2021 
  • Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών - Μουδανιά

    Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών - Μουδανιά.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL