ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
Συναυλίες | Principal Pro E.E. | Principal Club Theater @Fix - Θεσσαλονίκη |

Επισκόπηση Γεγονότος

Principal Pro E.E.

Η μουσική τους θυμίζει ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, αλλά συχνά γίνεται ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ. Μαζί τους νιώθουμε πάντα ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ και αναζητούμε την ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ σε κάθε τους live. ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ… έχουν στήσει το δικό τους ΠΑΙΧΝΙΔΙ και μας καλούν σε μια ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ από εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σαν καλοί ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ και ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ θα μας βάλουν στο δικό τους ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» έρχονται στην σκηνή του Principal Club Theater και μας υπόσχονται μια rock βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδίες, παλιά και καινούργια τραγούδια, ένταση και πάθος.

Μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας… ένα ηλεκτρικό live θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, κάπου στο 1987 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος αφήνοντας έντονο το σημάδι του στην ελληνική rock σκηνή των ‘90s. Ένα best of με τίτλο «Κάτω στη Πόλη», με ηχογραφήσεις στο Λονδίνο, έσκασε μύτη πριν τον Covid-19 και τώρα είναι η στιγμή για να το μοιραστούν μαζί μας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub
www.instagram.com/principal_club

*Η συναυλία βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για συναυλίες/θεάματα θα γίνει μόνο με καθήμενους. Θα εφαρμόσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους εκείνης της περιόδου.

Principal Pro E.E.

Διοργάνωση Principal Pro E.E.

Principal Pro E.E. Διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 15 Πόλη Θεσσαλονικη T.K. 54627 Τηλέφωνο 2310428088 Email pavlos@principalclub.com ΔΟΥ A’ Θεσσαλονίκης ΑΦΜ 801265235 Εκδηλώσεις ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ στο Principal Club Theater - Principal Club Theater @Fix
 

Πληροφορίες

  • Από : 06-11-2021   21:30
  • Μέχρι : 06-11-2021 
  • Τοποθεσία: Principal Club Theater @Fix - Θεσσαλονίκη

    Principal Club Theater @Fix - Θεσσαλονίκη.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL