ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
clubs/bars/Djs | ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ | Gazarte Roof Stage - Γκάζι |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!

Κρατώντας τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου, η Μαρία Παπαγεωργίου αναζητά τις νέες ισορροπίες μέσα από τη μουσική, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας εξελίσσει, να μας ανατροφοδοτεί και να μας ενώνει. Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούριες κυκλοφορίες συναδέλφων της που θα ήθελε να τραγουδήσει.

Αποχαιρετώντας τους κύκλους που κλείνουν και σπάζοντας το ρόδι για τους κύκλους που ανοίγουν, η Μαρία Παπαγεωργίου μας υποδέχεται στη φιλόξενη Ταράτσα του Gazarte στις 27 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη μέρα, παρά από την αγαπημένη της Δευτέρα!

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

Διοργάνωση ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ Διεύθυνση ΒΟΥΤΑΔΩΝ Πόλη ΑΘΗΝΑ T.K. 11854 Τηλέφωνο 2103450277 Email info@gazarte.gr ΔΟΥ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΜ EL801248656 Εκδηλώσεις ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ - Gazarte Roof Stage
 

Πληροφορίες

  • Από : 27-09-2021   21:30
  • Μέχρι : 11-10-2021 
  • Τοποθεσία: Gazarte Roof Stage - Γκάζι

    Gazarte Roof Stage - Γκάζι.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL