ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ / THE OVERJOYED / PIRATES CITY live An Club
clubs/bars/Djs | Krotalias, Pirates City | Solomou 13, Athens, Greece |

Επισκόπηση Γεγονότος

Krotalias, Pirates City

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Κροταλίας & The Overjoyed w/ special guests: Pirates City
Αn Club (Σολωμού 13, Αθήνα/Εξάρχεια)
Πόρτες : 20:00 / Έναρξη: 21.00
Εισιτήριο : 10
**To Punk Rock είναι νεκρό!! Ζήτω το punk rock!!**
Κροταλίας, Overjoyed και Pirates City θα συναντηθούν στο An Club το Σάββατο 9/12/2023 για μια τελετή αναγέννησης, όχι του ήχου αλλά της διάθεσης.
Κροταλίας
O Κροταλίας εν μέσω προετοιμασίας και ηχογραφήσεων νέου δίσκου, επιστρέφει για να ολοκληρώσει τον κύκλο του LP “Ο τελευταίος Άνθρωπος στη Γη”, ο οποίος ακολούθησε μια ταραχώδη πορεία αφού κυκλοφόρησε σε μια περίοδο που άγγιξε τα όρια επιστημονικής φαντασίας. Βγαίνοντας από τα συντρίμμια του «παλιού κόσμου» και οπλισμένος με τον χαρακτηριστικό desert punk ήχο και τα ανθεμικά ρεφρέν, επιστρέφει στη σκηνή του Αν club για μια φορτισμένη βραδιά με πάθος, φιλία και τραγούδια.
The Overjoyed
Έχοντας αρκετά χρόνια στην ελληνική σκηνή, οι Overjoyed έχουν κυκλοφορήσει 2 full length albums (“Boomdoggle” το 2016 & “Aced Out” το 2019) και έχουν ταξιδέψει σε πολ-λά μέρη για να διαδώσουν το υπερκινητικό τους punk rock, περιοδεύοντας σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αγγλία και Ιβηρική. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω κορωνοϊού, η μπάντα ηχογράφησε καινούριο υλικό μέσα στο 2022 και κυκλοφόρησε το νέο της EP τον Σεπτέμ-βριο του 2023 με τίτλο “PRESSUREPOP”. Με το πιο ώριμο και δυναμικό υλικό τους μέχρι σήμερα, βγήκαν στην Ευρώπη και ολοκλήρωσαν το μεγαλύτερο tour που έχουν κάνει, παίζοντας σε 9 χώρες και 15 πόλεις! Ακολουθούν δύο βδομάδες τρέλας και ιδρώτα με shows σε Ισπανία & Πορτογαλία πριν έρθουν στο An Club να μας ταρακουνήσουν με νέο υλικό από το “PRESSUREPOP” και παλιά, αγαπημένα hits!
Pirates City
Οι Pirates City μετά την επιστροφή από την καθιερωμένη επιδρομή τους στο Αιγαίο και την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ ΛΩΒΗ, συναντιούνται ξανά για ένα βράδυ φωτιά στην πόλη τους.

Krotalias, Pirates City

Διοργάνωση Krotalias, Pirates City

 

Πληροφορίες

  • Από : 09-12-2023   20:00
  • Μέχρι : 09-12-2023 
  • Τοποθεσία: Solomou 13, Athens, Greece

    An Club.

Σελίδες γεγονότος

Κοινοποιήστε το event