Κανών @ Lunar Space
Συναυλίες | WISE LIFE ACTIVITIES E.E. | LUNAR SPACE - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος - -, Αττική |

Επισκόπηση Γεγονότος

WISE LIFE ACTIVITIES E.E.

Από τις πρώτες κιόλας ρίμες του τελευταίου album “Μια Φυσιολογική Ζωή” ο Κανών δίνει και πάλι το στίγμα του, αυτό του ειλικρινούς, βιωματικού, ασυμβίβαστου ραπ, που εξυμνεί την αστική παρακμή μέσω του ωμού ρεαλισμού και της ακομπλεξάριστης έκφρασης.

 

Λιγότερο κυνικός, πιο ώριμος, ακόμη πιο ευθύβολος απ’ ότι στο παρελθόν του, αλλά εξίσου αιχμηρός, πιστός στις ρίζες του, ο ράπερ από τους Αμπελόκηπους εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο και δίσκο με τον δίσκο σε κάθε επίπεδο, από την παραγωγή και τα beats, μέχρι τους στίχους, τα flows και την φρεσκάδα, δικαιώνοντας καθημερινά τις υποψίες μας πως εκτός από διαχρονική αξία, αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας hardcore rap σκηνής.

 

Μετά από μεγάλο διάστημα συναυλιακής σιωπής, ο Κανών επιστρέφει για να πάρει όσα δικαιωματικά του ανήκουν και παρουσιάζει ζωντανά ένα best-of set με κομμάτια από όλη του την πορεία, από τα πρώτα solo mixtapes μέχρι τα τρία εξαιρετικά full album της πιο πρόσφατης ιστορίας του και από τις ηχηρές συνεργασίες του, μέχρι τα κομμάτια των RNS. Μαζί του επί σκηνής στην συναυλία της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου θα βρεθούν οι Hatemost, Θύτης και Supreme ενώ πίσω από τα decks συναντάμε για άλλη μία φορά τον DJ Cutbrawl.

 

Την συναυλία θα ανοίξει το ανερχόμενο σχήμα των Local State.

WISE LIFE ACTIVITIES E.E.

Διοργάνωση WISE LIFE ACTIVITIES E.E.

WISE LIFE ACTIVITIES E.E. Διεύθυνση ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 76 - 78 Πόλη ΑΘΗΝΑ T.K. 10444 Τηλέφωνο 2114185217 Email info@citydrivein.gr ΔΟΥ A ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΜ 801104102 Εκδηλώσεις Κανών | Lunar Sessions - LUNAR SPACE - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
 

Πληροφορίες

  • Από : 22-10-2021   21:00
  • Μέχρι : 22-10-2021 
  • Τοποθεσία: LUNAR SPACE - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος - -, Αττική

    LUNAR SPACE - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος - -, Αττική.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL