Η Παυλίνα Βουλγαράκη για μία συναυλία στο SNF Nostos Festival 2021
Συναυλίες | SNF Nostos Festival 2021 | Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364 Περιοχή: Καλλιθέα |

Επισκόπηση Γεγονότος

SNF Nostos Festival 2021

Παυλίνα Βουλγαράκη
SNF Nostos Festival 2021
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε μια συναυλία στο SNF Nostos Festival

Κάθε Ιούνιο, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με μια μεγάλη γιορτή για όλους, μια ανοιχτή πρόσκληση να ξεκινήσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι με την ενέργεια και τη διάθεση που μας προσφέρει το SNF Nostos. Ήχοι, κίνηση, συναντήσεις, γέλια, συζητήσεις και εμπειρίες που χαρίζει η τέχνη και ο διάλογος.

Αυτή τη χρονιά, όπως όλοι γνωρίζετε, μεταφέραμε το SNF Nostos στο τέλος του Αυγούστου. Με την ελπίδα πως έτσι θα μπορέσουμε να ζήσουμε το φεστιβάλ όπως ακριβώς το έχουμε αγαπήσει: από κοντά με όλους εσάς.

Ύστερα, λοιπόν, από μια περίοδο δύσκολη, ο φετινός Ιούνιος, μας δίνει το φως και την ελπίδα, πως πήραμε τη σωστή απόφαση. Και πως από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου, στο κλείσιμο του καλοκαιριού, το SNF Nostos θα είναι δυναμικά εδώ, ώστε όλοι μαζί να επιστρέψουμε στον τρόπο ζωής που χάσαμε για ένα διάστημα, και στο «από κοντά» που τόσο μας έχει λείψει.

Στο SNF Nostos 2021, κορυφαίοι καλλιτέχνες, σπουδαία έργα, πρωτοποριακές συζητήσεις και αθλητισμός αποκτούν ξανά το νόημά τους μέσα από την ανθρώπινη επαφή και αλληλεπίδραση. Νιώστε και πάλι τη συγκίνηση των ζωντανών παραστάσεων, βγάλτε τα αθλητικά σας παπούτσια από την ντουλάπα και τρέξτε στον αγώνα δρόμου SNF Nostos Run, και ακονίστε τον νου σας με εξαιρετικές συζητήσεις στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference και των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ.

Το θέμα του SNF Nostos Conference “Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη”, το οποίο διατρέχει όλο το φάσμα του SNF Nostos, και το οποίο έχουμε ανακοινώσει από το 2019, παραμένει απόλυτα επίκαιρο. Ύστερα από το preview που παρακολουθήσαμε στην online RetroFuture εκδοχή του το περσινό καλοκαίρι, φέτος οι συζητήσεις, οι ιδέες, οι τέχνες, η σκέψη και οι άνθρωποι θα βρεθούμε και πάλι μαζί, στον ίδιο τόπο.

Πέντε ημέρες γεμάτες από αγαπημένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο για όλους, σας περιμένουν!

 

Πληροφορίες:

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

#snfnostos
snfnostos.org

 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Περιοχή: Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 216 8091000

• To ωράριο λειτουργίας είναι:
• Πάρκο Σταύρος Νιάρχος:
 Δευτέρα – Πέμπτη: 06.00-00.00
 Παρασκευή – Κυριακή: 06.00-02.00
• Φάρος: καθημερινά 06.00-00.00
• Υποδοχή ΚΠΙΣΝ: καθημερινά 08.00-22.00

Πρόσβαση: Mε λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό λεωφορείου

Από Κέντρο
Γραμμές Β2, 550: Οι εν λόγω γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2, 550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1, Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.

Τραμ: Αποβιβάζεστε στη στάση «Δέλτα Φαλήρου» και κινείστε προς τη θάλασσα μεταξύ του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο και της Εσπλανάδας έως ότου συναντήσετε τη σκάλα η οποία σας ανεβάζει στο επίπεδο της Εσπλανάδας.

SNF Nostos Festival 2021

Διοργάνωση SNF Nostos Festival 2021

Το θέμα του SNF Nostos Conference “Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη”, το οποίο διατρέχει όλο το φάσμα του SNF Nostos, και το οποίο έχουμε ανακοινώσει από το 2019, παραμένει απόλυτα επίκαιρο. Ύστερα από το preview που παρακολουθήσαμε στην online RetroFuture εκδοχή του το περσινό καλοκαίρι, φέτος οι συζητήσεις, οι ιδέες, οι τέχνες, η σκέψη και οι άνθρωποι θα βρεθούμε και πάλι μαζί, στον ίδιο τόπο. Πέντε ημέρες γεμάτες από αγαπημένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο για όλους, σας περιμένουν!
 

Πληροφορίες

  • Από : 29-08-2021   00:00
  • Μέχρι : 29-08-2021 
  • Τοποθεσία: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364 Περιοχή: Καλλιθέα

    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL