ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ
Συναυλίες | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΑΜΚΕ | Υπαίθριο Θέατρο Δελφών "Φρύνιχος" - Δελφοί |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΑΜΚΕ

Οι μουσικοί της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (ΕΛΣΟΝ), έρχονται από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, και υπό την καθοδήγηση του Ιδρυτή & Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ορχήστρας, Διονύση Γραμμένου, γιορτάζουν αυτό το καλοκαίρι με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση με 2 συναυλίες σε Δελφούς (28/7) και Κέρκυρα (30/7), λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Konzerthaus του Βερολίνου στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ Young Euro Classic.

Σε αυτή τη σειρά συναυλιών, που αποτελεί αποκορύφωμα της μέχρι σήμερα δυναμικής πορείας που έχει διαγράψει στα 4 χρόνια λειτουργίας της, η ΕΛΣΟΝ συνδέει την «Hρωική» Συμφωνία Αρ. 3 του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν με επιλεγμένους Ελληνικούς Χορούς του Νίκου Σκαλκώτα από πόλεις και περιοχές σταθμούς της Επανάστασης του 1821.

Οι συναυλίες της ΕΛΣΟΝ τελούν υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

*H συναυλία θα πραγματοποιηθέι στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΑΜΚΕ

Διοργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΑΜΚΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΑΜΚΕ Διεύθυνση Κόκκαλη 1 & Βασ. Σοφίας Πόλη ΑΘΗΝΑ T.K. 11521 Τηλέφωνο 2107282342 Email info@elson.gr ΔΟΥ ΙΖ' ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΜ EL997021577 Εκδηλώσεις Η ΕΛΣΟΝ στους Δελφούς - Υπαίθριο Θέατρο Δελφών "Φρύνιχος" Η ΕΛΣΟΝ στην Κέρκυρα - Παλαιό Φρούριο - Κάστρο
 

Πληροφορίες

  • Από : 28-07-2021   21:00
  • Μέχρι : 28-07-2021 
  • Τοποθεσία: Υπαίθριο Θέατρο Δελφών "Φρύνιχος" - Δελφοί

    Υπαίθριο Θέατρο Δελφών "Φρύνιχος" - Δελφοί.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL