Ελεωνόρα Ζουγανέλη “Παρ’ το αλλιώς”
Συναυλίες | ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ | Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών - Μουδανιά |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος, ένα λίγο περίεργο καλοκαίρι, να γεμίσει τις νύχτες μας με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια.

Ετοιμάζει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας, με πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση!

Σε αυτήν την δύσκολη και ιδιαίτερη εποχή, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η παρέα των μουσικών της δημιούργησαν ένα ψηφιακό album με τίτλο ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ με αγαπημένες διασκευές, τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας! Αυτό, ήταν και η ιδέα και η αφορμή για τον τίτλο της περιοδείας της!

Κάποια από αυτά τα τραγούδια τα έχουμε ακούσει στις ζωντανές της εμφανίσεις μέσα στα χρόνια, κάποια άλλα όχι. Κάποια τα έχουμε ακούσει περισσότερο και κάποια λιγότερο. Κάποια έχουν μεταμορφωθεί εντελώς και κάποια όχι. Όλα όμως έχουν ένα κοινό σημείο. Την αγάπη της Ελεωνόρας για τη καλή μουσική! Αγάπη που μας τη δίνει απλόχερα σε κάθε της εμφάνιση! Αγάπη που θα μας τη δώσει και το καλοκαίρι αυτό με τις εμφανίσεις της.

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Διοργάνωση ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ Διεύθυνση ΓΡΕΒΕΝΑ Πόλη ΓΡΕΒΕΝΑ T.K. - Τηλέφωνο 2310533533 Email fotislazos@yahoo.com ΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΦΜ 074448743 Εκδηλώσεις Ελεωνόρα Ζουγανέλη "Παρ το αλλιώς" - Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιώ
 

Πληροφορίες

  • Από : 11-08-2021   21:30
  • Μέχρι : 11-08-2021 
  • Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών - Μουδανιά

    Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών - Μουδανιά.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL