ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
Συναυλίες | ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ARS AETERNA | Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη - Βριλήσσια, Αττική |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ARS AETERNA

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

«τραγουδώντας την Ευτυχία»

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ + ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Βριλήσσια – Θέατρο  Αλίκη Βουγιουκλάκη

20:30

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει για μια «συλλεκτική» βραδιά και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου .

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στα Βριλήσσια στο Θέατρο ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ.

Η μουσική παράσταση της ΓΙΩΤΑΣ ΝΕΓΚΑ εντάσσεται στο πλαίσιο της 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ + ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που διοργανώνει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι  ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν  τα συναισθήματα όλων των  απλών  ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Είστε όλοι λοιπόν καλεσμένοι σε μια καλοκαιρινή γιορτή, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα τα τραγούδια της Ευτυχίας, όπως χιλιάδες στόματα, μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει. Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

 

INFO

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ + ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

«τραγουδώντας την Ευτυχία»
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Βριλήσσια – Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη

20:30

Γενική είσοδος 15 ευρώ

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ARS AETERNA

Διοργάνωση ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ARS AETERNA

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ARS AETERNA Διεύθυνση Ξάνθου 17 Πόλη AΘΗΝΑ T.K. 15232 Τηλέφωνο - Email amke.ars.aeterna@gmail.com ΔΟΥ Χαλανδρίου ΑΦΜ 996893609 Εκδηλώσεις ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ: ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ - Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη
 

Πληροφορίες

  • Από : 21-09-2021   20:30
  • Μέχρι : 21-09-2021 
  • Τοποθεσία: Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη - Βριλήσσια, Αττική

    Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη - Βριλήσσια, Αττική.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL