Βέβηλος x Anser στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα!
Συναυλίες | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΑΜΕΣ | Κηποθέατρο Αλκαζάρ - Λάρισα |

Επισκόπηση Γεγονότος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΑΜΕΣ

Βέβηλος x Anser στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα!

Προερχόμενοι από τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής hip hop σκηνής, οι Βέβηλος  και Anser  δίνουν ραντεβού on stage για να ταρακουνήσουν τo Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00!

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, μετά από ένα τεράστιο διάστημα αποχής από τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις.  Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

Θέλεις να είναι εκεί οι δικοί σου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ στις μεγάλες συναυλίες να είμαι εγώ και άλλος ένας στα παρασκήνια και να βγαίνουμε να παίξουμε. Στην ουσία η συναυλία είναι κάτι σαν γιορτή για μας.»

Anser

«Μου αρέσει αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι από αυτούς που απεχθάνονται το στούντιο, αλλά είναι αναγκαίο. Θέλω να τους κοιτάζω στα μάτια και να τα λέω πιο πολύ μάλλον για να με νιώθουν, κοιτάζω να έχω φίλους και όχι κοινό.»

Βέβηλος

 

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με  τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€/ΤΑΜΕΙΟ 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:VIVA.GR

ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ”ΚΑΛΤΣΑΣ” ΛΑΡΙΣΑ 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:21.00

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00

 

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΑΜΕΣ

Διοργάνωση ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΑΜΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΑΜΕΣ Διεύθυνση Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων 56 Πόλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ T.K. - Τηλέφωνο 2310531803 Email asalames1@gmail.com ΔΟΥ E’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΜ 133490108 Εκδηλώσεις Βέβηλος x Anser στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα! - Κηποθέατρο Αλκαζάρ
 

Πληροφορίες

  • Από : 26-09-2021   21:00
  • Μέχρι : 26-09-2021 
  • Τοποθεσία: Κηποθέατρο Αλκαζάρ - Λάρισα

    Κηποθέατρο Αλκαζάρ - Λάρισα.

Κοινοποιήστε το event

Μην ξεχνάτε ! Μοιραστείτε το σαιτ μας .

elEL